Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Nokia združuje glasbene založbe

Nov način predvajanja in shranjevanja glasbe. Žurnal24 main
Nokia bo lansirala nov mobilni telefon, ki no uporabnikom omogočil neomejen dostop do glasbe. Vsaj v prvem letu uporabe. Potem pa bodo za glasbo zahtevali plačilo.

Četrta največja glasbena založba na svetu EMI Group se je pridružila prihajajoči glasbeni storitvi vodilnega svetovnega proizvajalca mobilnih telefonov Nokia, poimenovani Comes With Music, poroča ameriška tiskovna agencija AP.

Nokia je predstavila svojo digitalno zabavno storitev Comes With Music, ki uporabnikom ponuja edinstven način odkrivanja in uživanja v glasbi. Kupci, ki se bodo odločili za nakup ene izmed naprav z oznako Comes With Music, bodo lahko eno leto neomejeno dostopali, raziskovali in uživali v raznolikem glasbenem katalogu z več kot milijon skladbami mednarodnih in lokalnih izvajalcev.

Po izteku prvega leta bodo uporabniki lahko obdržali glasbo, ki so si jo že naložili, za nove skladbe pa bodo morali plačati, s posamičnimi nakupi ali pa prek naročniškega paketa.

Omenjeni storitvi, ki bo premiero doživela 16. oktobra v Veliki Britaniji, so se že pridružile založbe Universal Music Group, Sony BMG in Warner Music Group. Preko storitve Comes With Music bo uporabnikom na voljo tudi veliko glasbe, ki jo izdajajo neodvisne glasbene založbe

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.