Magazin > Film & Glasba & TV
4 ogledov

Nora poletna zabava

Rogoška slavčka z razvpito Urško Čepin. Žurnal24 main
Dva glasbeno pestra večera sta navdušila mlade. Na prireditvi Vransko summer night so med drugim nastopili Rock partyzani, Mambo Kings, Rogoški Slavčki in Urška Čepin.

Vranski poletni večeri so tudi letos navdušili mlade, organizatorji, Klub mladih Vransko, pa je prvovrstni poletni glasbeni dogodek pripravil že sedmo leto zapored.

"Verjamemo vase in vemo, da je svet lahko boljši. Samozavestnejši smo in ne pristajamo na izključevanje mladih. Prav tako ne pustimo, da se nas ne sliši in da se nas presliši,"
so v pripravah na letošnji dogodek zapisali mladi, ki so dvodnevno dogajanje izkoristili za skupno druženje in poslušanje glasbe izvajalcev različnih glasbenih zvrsti.

V petek so na Juhuhu odru Vransko summer night nastopili Rock partyzani, Mambo Kings, Rogoški Slavčki in Urška Čepin, na Electronic odru pa Dean Deen, Cleek, Silverj in Alpassid. V soboto so na svoj račun prišli rockerji, saj so nastopile skupine De vice, Legalo kriminalo, Tabu, Šank rock, pa tudi Pero Lovšin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.