Magazin > Film & Glasba & TV
147 ogledov

"Normalno, da nam niso dali vsega na pladnju"

Nastja Hercog Top 4 Doris Kordić
Pogovarjali smo se z eno od štirih deklet, ki so zmagale v šovu Top 4, Nastjo Hercog.

Nastja je skupaj z Moniko Šedivy, Olgo Burlachenko in Ano Plešeczmagala v šovu Top 4, ki se je zaključil v nedeljo. Tik po razglasitvi štirih najboljših nam je Nastja zaupala svoje občutke ob zmagi.

Menite, da je naključje, da so za zmagovalno četverico izbrali svetlolasko, rdečelasko, rjavolasko in črnolasko?
Mislim, da ni ravno naključje, saj so že na začetku pokazali, da iščejo neko raznolikost, ker je bila vsaka od deklet drugačna.

Torej tako kot Charliejevi angelčki?
Samo da smo štiri (smeh).

Koliko pa ste si različne po značaju?
Zelo. Monika je odprta, zabavna, polna humorja in nas vedno razveseli. Ana je tiha miška, mirna, nežna. Olga pa je po eni strani divja, a bolj mirna kot jaz, ki najbolj pokažem močno osebnost.

Ste sami zadovoljni z izbrano četverico?
Zadovoljna sem predvsem s tem, da sem izbrana jaz. Če bi lahko kaj spremenila, bi to, da bi vštela Mihaelo, ne morem pa reči, da bi katero izločila.

Ste si pred začetkom oddaje mislili, da bi lahko prišli do finala?
Mene je prijavila prijateljica in se nisem obremenjevala s tem, ali bom ali ne bom izbrana, in si razbijala glave s tem, kaj bo. Vem, da sem dala vse od sebe, in sem bila to, kar sem. Potrudila sem se, žirija pa je ocenjevala, ali sem prava ali ne. In očitno sem.

Menite, da so res gledali predvsem na sposobnosti?
Vsekakor – na sposobnost, pamet in splošno razgledanost.

Kakšna pa se vam zdi nagrada?
Niso nam dali vsega na pladnju, kar je normalno. Me bomo to izkoristile, kolikor bomo lahko. Jaz sem za to, kar smo dobile, izjemno hvaležna, ker je v tem času težko najti službo, in da nam jo dajo za tri mesece ... So nam pa lepo povedali, da bo vse odvisno od nas in tega, kako se bomo izkazale, tako da bom, tudi če je ne bom dobila, vedela, da je nisem zato, ker se nisem izkazala.

Kaj pa boste delale?
Natančno še ne vemo. Najprej nas čaka izobraževanje v zvezi s telefonijo in mobilnim internetom, potem pa bodo oni dodelili delo.

Pa boste, če se boste izkazale, vse štiri dobile službo?
Vse štiri smo že dobile službo, od nas pa je odvisno ali bo pogodba o zaposlitvi naknadno podaljšana.

Preseneča me, da tako malo veste o vaši nagradi.
Vemo toliko, kolikor moramo vedeti, oziroma bomo izvedele vse, kar moramo. Jaz jim zaupam in sem zadovoljna s to nagrado.

Verjetno ste tudi sami gledali oddajo?
Vse. Vsako nedeljo smo se zbrali s starši in prijateljico in nisem vedela, kaj bo. V tremi človek ne ve, kaj govori in kako bi se izrazil ter kako se to vidi na televiziji, tako da sem bila zelo živčna. 

So se vam izzivi zdeli težki?
Ja, kar precej. Najbolj zato, ker nikoli nismo vedele, kaj se bo zgodilo. Izzivi so bili res takšni, da se nisi mogel pripraviti vnaprej, ampak si v tistem trenutku moral narediti tako, kot si mislil, da je najbolje.

Kateri izziv pa vam je bil najtežji?
Prodaja na začetku, sploh zato, ker sem bila prepričana, da se bom zelo dobro odrezala, potem pa sem videla, da imam napake, ki jih je treba popraviti.

Česa ste najbolj naučili v tem šovu?
To, da bom morala najbolj spremeniti samo sebe. Vedno sem živela po tem, da sem takšna, kot sem, a sem videla, da moram spremeniti nekatere stvari.

Komentarjev 1
  • Jaka.marinsek 08:42 05.november 2013.

    a to pomen da je že konc tega sranja....yeeeeeeeeee!!