Magazin > Film & Glasba & TV
38373 ogledov

Noro: Damjan Murko pravi, da naredi žur, takole pa je videti njegov nastop

Damjan Murko utrinkiphotography
Pravi, da je tako priljubljen, da lahko zavrača povabila.

Zabavljač Damjan Murko se nam je že nekajkrat pohvalil, da ima polne roke dela in da so njegovi nastopi zelo zaželeni, ker naredi "pravi žur". Sedaj je objavil video, ki dokazuje, da je res, kar govori. 

Pred štirimi meseci sta z vedeževalcem Blažem izdala pesem Mrcina. Spot je nabral že milijon ogledov, kar je Murko proslavil s koncertom v Horjulu v diskoteki Studenec. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damjan Murko (@damjanmurko)

"Moji vikendi so polni. Ljudi pozivam, naj bodo malo bolj strpni. Vse do polovice leta je moj urnik poln, prošnje moram zavračati, ker ne zmorem več. Sem namreč tudi oče in mož, pa še kdaj med tednom si moram vzeti čas, ko si me zaželijo za razna presenečenja," je za Žurnal24 povedal Murko, ki je vesel, da Slovenija več kot očitno ni sprejela le njegova lika, ampak tudi glasbo. "Med nastopom lahko odložim mikrofon, saj zna občinstvo moje hite na pamet," je še dodal.

 

Komentarjev 4
  • Klemen Ko 09:31 26.marec 2022.

    Damjan Murko zvezada slovenske glasbe, enako kot Šarec zvezda slovenske politike...

  • Slavko Krizman 08:35 26.marec 2022.

    https://fran.si/iskanje?FilteredDictionaryIds=130&View=1&Query=klinec ja klinec pa res zna poslušati

  • pofukanavlada22 07:49 26.marec 2022.

    občinstvo damjana murka isto ko je blo za justin bieberja ko je zaslovel in isto za hanna montana.... tvoje občinstvo so otroci ki nevejo kaj poslušajo..... tej otroči bojo čez 3-5let šli na sodobno muziko in ti boš pel novim ...prikaži več otrokom... ti si pač ena pot vmes ki jo klinci poslušajo leto dve 3 in to je to, kot za nas ki je bil beepop.... bygoner