Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Nostalgični Nevermind v živo

Nirvana Arhiv skupine
Legendarni album Nevermind je na prodajne police prišel pred točno 20. leti. Danes boste lahko spomine nanj in na nekdanjo zasedbo Nirvana obujali v živo. V Gali Hali se namreč obeta dogodek, na katerem bo 13 domačih bendov v živo odigralo album v celoti.

Točno 20 let po izidu legendarnega albuma boste nepozabnim Nirvaninim hitom v živo prisluhnili v Gali Hali, kjer bo 13 domačih izvajalcev Nevermind odigralo v celoti. Vsaka zasedba, med katerimi so Arhibald Arhibaldovich, Atila, Bekko, Dead Dildo Drome, Hexenbrutal, It's Everyone Else, Moveknowledgement, Boštjan Narat, Nikki Louder, Red Five Point Star, Srečna Mladina, ŠKM Banda in We Can't Sleep At Night, bo odigrala eno skladbo z albuma ter jo oplemenitila še z dvema svojima.

Pred dogodkom bo ob 17. uri okrogla miza na temo Nirvane, ki jo bo vodil glasbeni urednik Radia Študent Luka Zagoričnik, koncertom pa sledi Poslušalnica 69 (50 albumov po izboru Kurta Cobaina, ki jih je zapisal v svoj dnevnik, in 19 dodatnih).

Koncert je razprodan! Vstopnina po koncertu vas bo stala dva evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.