Magazin > Film & Glasba & TV
328 ogledov

Nov član: Je Jernej Tozon še vedno najlepši član?

Čuki, Vinko Cankar Agencija Ekskluzivno
Je do zdaj najbolj seksi Čuk dobil konkurenco?

Skupina Čuki je po tem, ko je najstarejši član Vinko Cankar naznanil, da odhaja v pokoj, intenzivno iskala novega basista. Po nekaj tednih so ga našli. Njihov novi član je 21-letni Korošec Miha Novak. V posnetku v živo na Facebooku, ki so ga posneli na prvi skupni vaji, se je Jože Potrebuješ že šalil na Mihov, češ kako mlad je: "Katerega leta si rojen? 1995? Veš, katera pesem je bila takrat največji hit?" Miha je odgovoril, če je bil ta morda Zobar, Jože pa mu je v smehu odgovoril: "Tega se ne spomniš, saj takrat še zob nisi imel."

No, zdi se, da se je skupina lepo ujela, na prvi vaji, ki so jo posneli za Facebook oboževalce pa so zaigrali prav ta hit – Zobarja, ki je sicer iz leta 1997.

Komentarjev 2
  • Tatjana Ha 21:42 09.maj 2017.

    Se čisto strinjam z vami, včasih ko je pel in igral Marko Vozelj je nekaj bilo. tudi glas in stas in pesmi so bile drugačne, sedaj pa silijo tega...., brez veze... Vsake oči imajo svojega malarja...nas stalno posiljujejo s tem ...prikaži večm zadnjim prišlekom le zakaj???

  • pje 11:58 09.maj 2017.

    Vse dokler je bil še Marko Vozelj član skupine so bile pesmi zelo dobre. Od odhoda Marka pa ste res postali otročji. Pesmi za kozlat neke buci buci bu se greste veste to je za v vrtec. No pa za ...prikaži več kake prepite pijančke ste še dobri. Veste pri petju naj bi bil na prvem mestu glas in pesem šele potem zunanjost! Tako, da zaradi mene so lahko vsi princi ti čukli ampak pesmi pa imajo še vedno za en drek.