Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Nova Madonna?

Najpopularnejša na YouTubu je Lady Gaga. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Britanski mediji so Lady Gago, ki je na obisku v Britaniji, razglasili za najnovejšo ameriško pevsko senzacijo. Nekateri jo razglašajo celo za novo Madonno.

Lady Gaga ni ne prva ne zadnja pevka, ki jo razglašajo za novo Madonno. Pokazati bo morala precej več, kot je do zdaj, čeprav je že precej šokirala Londončane, ko je iz svojega hotela kljub mrazu prikorakala v kratkem suknjiču, pod katerim je imela samo nedrček, in težko je reči, ali so to vroče hlačke ali pa velike spodnjice, ki si jih je izposodila od babice in jih okrasila z bleščicami.

Hlačke na hlačah

Na nosu je imela kljub oblačnemu sivemu dnevu sončna očala, ki so postala njena blagovna znamka, kot je vse bolj tudi oblačenje spodnjic čez hlače.

Ni "slaba", vendar bo morala Lady Gaga narediti veliko več kot hoditi naokrog v hlačkah povrhu hlač in prevelikih spodnjicah, da bi se kosala z Madonno kot veteranko šoka, ki je – med drugim – razgalila telo in dušo v razvpiti knjigi Seks.

Ogrevalka muc in lutk

Dvaindvajsetletna ameriška pevka je na vrhu britanske lestvice singlov s pesmijo Just Dance. Mlada blondinka z zajetnimi prsmi in rito je dopotovala v Britanijo, da bi vadila z dekliško skupino Pussycat Dolls, ki jo bo spremljala na svetovni turneji kot ogrevalka publike. Osvojitev vrha britanske lestvice singlov je bila, tako vsaj pravi, njen sen. Upa, da bo uspešen tudi njen premierni album Fame, ki izide kmalu.

Umetniško ime Lady Gaga si je omislila po hitu britanske skupine Queen Radio Ga Ga, zamisli za svoj nevsakdanji slog oblačenja pa najbrž ni dobila, ko je obiskovala katoliško samostansko šolo.

O kolačku in ljubezenskem lepilu

Hitrega uspeha ji ni mogoče oporekati. Tudi v Avstraliji in na Švedskem je na prvem mestu lestvice, in sicer s singlom Poker Face, v katerem poje o svojem kolačku (muci!?!) in o tem, da strelja s svojim ljubezenskim lepilom (hmmm), glavni del besedila pa je: "Hočem se povaljati z njim …"

Povaljana? Ali pohvaljena?

Dvomim, da bodo Pussycat Dolls kdo ve kako zadovoljne z njenim osvajanjem središča pozornosti. Na turnejo so jo povabile, da bi publiko samo pogrela, ne pa lepila nase. Turnejo začenjajo v nedeljo na Škotskem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.