Magazin > Film & Glasba & TV
56 ogledov

Nova pesem Eve Černe

eva černe Osebni arhiv
Eva Černe v poletnih mesecih ne počiva, izdala je namreč novo pesem z naslovom Moja pot.

Pesem z naslovom Moja pot je dokaz, da vsi nimajo  poletja  zgolj  za počitek, vendar ga nekateri izkoristijo tudi za ustvarjanje  novih  pesmi,  v  želji, da bi le-te osvojile radijske glasbene
lestvice in srca poslušalcev.

Prijetna melodija, ki jo je Eva Černe napisala ob pomoči Uršule Jašovec, bo  zagotovo všeč tako pevkinim dosedanjim oboževalcem kot tudi novim, naključnim poslušalcem. Melodija je bila tako rekoč »produkt trenutka«, saj Eva  pravi,  da je prišla iz nje čisto brez razmišljanja. Pela je preprosto
tisto,  kar  je  čutila. Njen edini cilj je bil zliti svoja občutja v dobre tri  minute  balzama  za  ušesa,  kar  ji  je  s tem glasbenim izdelkom, za katerega  je besedilo prispevala Katarina Habe, odlično uspelo.

Eva se poleg glasbe ukvarja tudi z gledališčem in  trenutno nastopa v poletnem gledališču Studenec, kjer igra glavno vlogo v predstavi Dama iz Maxima.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.