Magazin > Film & Glasba & TV
45542 ogledov

Nova zvezda TV3 bo s to izjavo marsikomu stopila na žulj

Sanskriti Kumar
Na TV3 imajo novo voditeljico.

Jasmina Kandorfer, voditeljica oddaje Klepet ob kavi, v kateri se pogovarajo o duhovnosti, osebni rasti in zdravju, je dobila postavno pomoč. Njena sovoditeljica Sanskriti Kumar prihaja iz Indije, v Slovenijo pa se je preselila leta 2005, ko se je njen oče poročil s Slovenko, ki je lepotici pomagala pri učenju slovenščine, ki jo sedaj obvlada!

"Če bi moji 10-letni verziji pokazali, da bo 2022 vodila oddajo v slovenščini, bi bila tudi ona noro osupla. Sicer pa mi je življenje dokaj hitro pokazalo, da bo tokratna "inkarnacija" polna neverjetnih filmskih scenarijev, tako da nisem več presenečena. V Slovenijo sem prišla leta 2005 in začela živeti ter se šolati v Mariboru. Oče se je poročil s Slovenko in zasluga za to moje znanje gre predvsem njenemu vztrajnemu poučevanju, s katerim mi je zelo olajšala stvari."

Ko se je Sanskriti preselila v našo malo deželico, je doživela kulturni šok. "Mislim, da je kulturni šok prešibka beseda, da opišem to, kar sem doživljala. Resnično se mi je cel svet, identiteta obrnila na glavo. Kot otrok sem pogrešala skupnost, "neformalnost", tiste tople družinske odnose, ki jih nimaš samo z družino, temveč tudi s sosedi, prijatelji ... No, tudi Indija se je v teh 17 letih spremenila in kapitalizem je v večjih mestih tudi naredil svojo individualizacijo družbe, tako da to zdaj tudi tam v velemestih žal izginja ... Hkrati pa ne morem tudi Slovenije posplošiti – tudi tu obstajajo krasni ljudje, ki so mi zdaj dušna družina. Je pa definitivno ogromna razlika v kulturi, bontonih, da o prehrani ne govorim."

Oddaje Klepet ob kavi prej ni spremljala, je pa o njej veliko slišala iz fantovih ust. "Sem pa že takrat pomislila, da bi se preizskusila v vlogi voditeljice v njej – in evo, življenje se je čez 7 let odzvalo. Od približno 18. leta doma nimam televizije in to vpliva potem na mojo ažurnost spremljanja medijev, haha. Vem, noro kontradiktorno za žensko, ki je študirala medije in dejansko ta čas delala v medijih."

Sanskriti Kumar | Avtor:

Mladenko duhovnost in z njo povezane teme seveda zanimajo. Tudi sama rada brska po sebi ... Na vprašanje, kako skrbi za svojo duhovno in osebno rast, odgovarja: "Predvsem s prenašanjem (poskušanjem prenašanja) čim več zavestnosti v svoje pretekle in sedanje življenjske izkušnje. Lažje reči, kot res narediti sicer. V konkretni praksi pa s tem mislim, med drugim, na psihoterapijo in na to, čemur v svojem žargonu rečem "me meditation time" – v svojem kabinetu ter naravi in seveda tudi prek kakšnih delavnic, izobraževanj, ki sem jih obiskovala. Mislim, da je prava duhovnost ne samo razumevanje stvari, temveč prenašanje tega znanja konkretno v življenje. Integracija. In to se trudim po majhnih korakih učiti. Je težko in hkrati tudi nekaj najlepšega. Predvsem pa je dejstvo, da še nisem tam. Se trudim hoditi po tej poti in poslušati učenju življenja, skozi izkušnje, ki mi jih prinaša," je povedala in dodala: "Trenutno me je ena krasna oseba čisto navdušila za raziskovanje zdravljenja telesa na somatski, podzavestni ravni, tako da sem zelo strastno v branju take literature. V septembru tudi razmišljam, da bi šla na tečaj AEQ metode, o kateri sem že dve leti razmišljala ... Hkrati pa zaradi lastne izkušnje zelo raziskujem področje odnosa med mamo in otrokom – kako t. i. mother wound vpliva na vse naše odnose, vzorce navezovanja, strukturo naših možganov in kako so materinska nega, ljubezen, zaščita, vodstvo itd. nekaj najbolj esencialnega za odpiranje srca."

Nov obraz naše medijske scene veliko razmišlja tudi o dogajanju v družbi. Katero od svoji mnenj pa bi označila za nepopularno? "Dobro in drzno vprašanje! Da nam, kadar gre v svoj ekstrem in toksičnost, feminizem škodi – tako moškim kot ženskam. In naj 2-krat poudarim, da NISEM proti feminizmu, obratno in absolutno hvaležna sem, da lahko uživam vse pravice, zaradi izjemnih nadobudnih žensk, ki so to za nas skreirale. Sem pa proti določenim ekstremom, ki jih opažam ponekod v moderni družbi, in "kastriranju" moških, ki se včasih odvija ob tem."

Komentarjev 3
  • Avatar Lucinda_Binney
    Lucinda_Binney 16:18 28.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ..... Tako sem začel .................... >>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com

  • Avatar F16
    F16 12:18 28.julij 2022.

    Nategovanje naivnih ljudi so tele njene oddaje in zgolj reklama za firmo in izdelke, ki jih fura v ozadju

  • Roberta_Bordelon 11:38 28.julij 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan....glej več informacij ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦