Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Nove in večne balade

Ramazzotti je svetovno turnejo, na kateri ga na vrhunskem odru spremljajo tudi m Žurnal24 main
Turneja. Eros Ramazzotti prihaja v Slovenijo s številno ekipo in vokalistkami.

V sklopu svetovne turneje, ki jo je 21. oktobra začel v italijanskem Riminiju, se bo Eros Ramazzotti prihodnji četrtek ustavil v dvorani Tivoli.

200 ljudi za enega
Italijanski pop pevec v Slovenijo prihaja s celo karavano. Medtem ko bodo opremo za postavitev vrhunskega odra pripeljali na kar 12 priklopnikih, se bo 90-članski ekipi pridružilo še okrog 70 tehničnih sodelavcev iz Slovenije – in to samo za pomoč pri postavljanju odra. Z njimi bo tudi skupina strokovnjakov, specializirana za vizualne učinke, poleg te pa Eros ob sebi potrebuje še okoli 25 varnostnikov.

 

69 evrov stanejo vstopnice za tribune, 79 pa jih boste odšteli za prostor na stojišču.

 

Ramazzotti je navdušil že prejšnjo soboto v zagrebški Areni, kjer ga je poslušalo 15 tisoč oboževalcev, ki po poročanju hrvaških medijev takega koncerta v 20 letih ne pomnijo. Ob skladbah s svoje nove zgoščenke Ali e radici je dobri dve uri prepeval še uspešnice, ki se jih je v 25 letih kariere, v kateri je italijanski zvezdnik prodal že več kot 50 milijonov plošč, nabralo kar precej.

In podobno bo tudi v Sloveniji, kamor prihaja iz Prage in bo 16. po vrsti od 60 prizorišč, ki jih bo do 9. aprila prihodnje leto obiskal v sklopu svoje svetovne turneje.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.