Magazin > Film & Glasba & TV
15 ogledov

Novega Jamesa Bonda ne bo

bond kolosej 325 Žurnal24 main
Snemanje triindvajsetega filma o slavnem tajnem agentu Jamesu Bondu je zaradi finančne krize, v katero je padel ameriški filmski studio Metro-Goldwyn-Mayer, odpovedano.

Že dlje časa se namreč ugotavlja, da studio MGM slabo posluje in je tik pred bankrotom. Zadnja informacija je tako odpoved snemanja novega Bonda, ki bi moral na velika platna priti leta 2012.

Agenta 007 bi znova zaigral britanski igralec Daniel Craig, ki je šesti igralec, ki je imel čast upodobiti priljubljenega tajnega agenta in lomilca ženskih src. Režija bi pripadla Samu Mendesu.

"Člani produkcijske ekipe so bili obveščeni, da je snemanje odpovedano. V ta projekt je bilo vloženo veliko denarja, časa in ljubezni in nihče ni srečen zaradi trenutne situacije. Po vsem sodeč ne gre za odložitev snemanja, temveč kar za konec," je povedal eden od članov snemalne ekipe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.