Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Novi fosili praznujejo 40 let

(Foto: Promo) Žurnal24 main
Obeta se legendarni koncert skupine Novi fosili, ki letos praznuje 40 let delovanja. Koncert z njihovimi največjimi hiti se bo zgodil 19. novembra v Ajdovščini.

Z velikim koncertom bo ena izmed najpopularnejših skupin na področju nekdanje Jugoslavije, ki je v svoji karieri prodala več kot 20 milijonov plošč, proslavila iztekajoče se leto 2010.

 

Cena vstopnic v predprodaji je 22 evrov, na dan koncerta pa 26 evrov.

Med drugim boste lahko uživali v skladbah Diridonda, Za dobra stara vremena, Sanja, Da te ne volim, Sanjaj me, manjkala pa ne bo niti pesem Ja sam za ples, ki je leta 1987 na Evrosongu v Bruslju osvojila neverjetno četrto mesto. Singel Ja sam za ples je nato izšel v devetih evropskih državah, samo v Jugoslaviji pa se je prodal v neverjetni nakladi 270 tisoč izvodov.

Po skoraj desetletni prekinitvi se je skupina vnovič zbrala v njihovi prvotni, najbolj znani in popularni postavi, ki jo sestavljajo Rajko Dujmić, Sanja Doležal, Vladimir Kočiš Zec, Nenad Šarič in Marinko Colnago.

 

Novi fosili so letos izdali tudi nov live DVD in postregli z dvema novima skladbama Lagano, Lagano ter skladbo Kad bog sve zbroji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.