Magazin > Film & Glasba & TV
9 ogledov

Novi glasbeni mesečnik RSQ

1/2
V četrtek, 22.5.2007, se je v Gali hali na Metelkovi zgodil prvi večji RSQ koncert. V podporo kvaliteti vsebine revije sta nastopili še dve bolj ali manj novi kvalitetni glasbeni ime, Adam in Sphericube.

Dobili smo revijo, ki jo bo rad prebiral tisti, ki o občem glasbenem dogajanju že nekaj ve, tuja ne bo niti tistemu, ki glasbo šele spoznava. Slavje na omenjenem koncertu je bilo trojno: zaposleni pri revije so slavili izid prve tiskane revije (v spletni obliki je izhajala leto dni), prvi nastopajoči bend Adam so obeležili svoj prvi javni nastop, Sphericube pa so svoj prvenec Jugda izdali kot brezplačno prilogo reviji.

Vsi prisotni se tako ne bi mogli strinjati s Pankrtovim sloganom zadnje turneje “Nč se ne premakne”, saj neotipljivi korak od spleta k fizični obliki pomeni še korak bližje k ljudem in s tem širši javnosti. In to se smatra za pomemben premik na domači glasbeni sceni.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.