Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Novopečeni Fotr prihaja v Krko

Lada Bizovičarja lahko te dni gledate v predstavi Fotr. (Foto: Maj Pavček) Žurnal24 main
Preden bo Fotr 7. septembra kriv za smeh v ljubljanskih Križankah, bo tudi glavni krivec za dobro voljo v Družbenem centru v vasi Krka. Novopečenega Fotra v vlogi Lada Bizovičarja lahko spoznate nocoj ob 20. uri.

Lado Bizovičar, ki se je na odrskih deskah odrezal že v predstavah 5moških.com in Ženske&moški.com v produkciji Špas teatra, in Nataša Barbara Gračner, ki se je kot režiserka proslavila z uspešnico Jamski človek, sta se izkazala kot izvrsten tandem.

Monokomedijo islandskega avtorja Bjarnija Haukurja Thorssona sta predelala in ji vdahnila svežino lastnih izkušenj ter zabavnih anekdot prijateljev in znancev. Nastala je duhovita izpoved o objemih in poljubih, majhnih in velikih odločitvah, testu nosečnosti z modrim rezultatom, ginekologu, požrešni ženi, velikem trebuhu, neopisljivem rojstvu ter neizogibnih spremembah, ki sledijo – neprespanih nočeh, utrujenosti, umazanih plenicah, dragih igračah in mulcu, ki si ga je kljub vsemu želel.

Za vstopnico boste odšteli 10 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.