Magazin > Film & Glasba & TV
76 ogledov

Nuša Lesar bo tekmovala v šovu

POP TV, Nuša LEsar POP-TV-2
Voditeljica Sveta na Kanalu A nam bo na malih zaslonih delala družbo tudi v malce bolj zabavni oddaji.

Nuša Lesar, voditeljica informativne oddaje Svet na Kanalu A, se bo preizkusila v plesnem šovu Zvezde plešejo, ki ga bomo lahko spremljali to pomlad na POP TV.

"Po skoraj osmih letih vodenja novic, ko vsaj dan prebiram in sporočam bolj ali manj resne in pogosto negativne novice, sem pošteno potrebovala nekaj, kar bi me malo sprostilo in usmerilo misli v bolj lahkotne vsebine," je za Žurnal24 povedala simpatična Nuša, zakaj se je odločila sodelovati v šovu.

Nuša sicer pravi, da ni najbolj športen tip človeka, zato so ji treningih predstavljali kar precejšen izziv: "Ko gledam posnetke tujih oddaj Zvezde plešejo se mi vse zdi tako enostavno, ko sem jaz na parketu pa vse teče od mene, v obraz sem rdeča kot kuhan rak in diham, kot da mi bo razneslo pljuča. Ampak ko enkrat vidiš napredek, je vse poplačano," je povedala rjavolaska in dodala, da za enkrat trenira najmanj dve uri na dan vsak dan in dodala, da sta se s soplesalcem lepo ujela, čeprav nima plesnega predznanja: "Moj soplesalec zdaj že ve, da delujem na pohvalo. Da me mora ves čas spodbujati, drugače postanem depresivna in rahlo sitna. Na začetku sem ga prosila naj bo potrpežljiv z mano in zaenkrat še ni izgubil živcev."

 
Komentarjev 3
  • 3b4e9e3a5c4be9cac6ad5335a948cb51271404c2 16:48 23.februar 2017.

    dolgočasna in nezanimiva...

  • alibaba 16:38 23.februar 2017.

    Nuša mi je všeč ,A kanal pa ne!

  • Avatar Džoser
    Džoser 14:38 23.februar 2017.

    Zelo sem prepričan,da tudi Nuša Lesar,ki še kar fletno zgleda,ne bo dvignila priljubljenosti kanala A med gledalci tudi,če sama pleše zraven!Upam,da bo Pro Plusu in njegovim lunam kmalu odklenkalo.