Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Nuša na oder vrnila Piko in Anjo

Nuša Derenda
1/10
Jure Urek
Nuša Dereneda, ena najuspešnejših slovenskih glasbenic, je sinoči v Križankah znova pokazala, zakaj slovensko glasbeno sceno uspešno obvladuje že polnih 15 let.

V več kot dve uri trajajočem programu, ki so ga popestrili številni domači in tuji gosti, je Nuša Derenda poskrbela za izjemno atmosfero ljubljanskega prizorišča in več kot navdušila publiko. Vedno energični pevki so se na odru pridružili Vlado Kalember, Omar Naber, Marko Vozelj, latino mojster Kruška, za evforijo pa je poskrbela "damska deteljica" v sestavi Pike Božič, Anje Rupel in Alenke Godec ter pesem I'm not for you. Zvezdi večera sta se na odru pridružila tudi soprog Frenk, ki je ženo pospremil na harmoniki, sin Matevž pa je z ganjeno mamo zapel v duetu.

V bogatem repertuarju so odmevali vsi največji hiti - Čez 20 let, Ni mi žal, evrovizijski Energy, Vzemi me veter, Ne kliči me, Nuša je navdušila tudi s skladbami povsem svežega albuma Za stare čase, večer pa zaključila z legendarno I will always love you. Nušinih 15 let energije je torej postreglo z odlično popotnico za njeno nadaljno ustvarjanje in pokazalo, da v rokavu skriva še marsikaterega aduta.

Komentarjev 2
  • ZasekaMož 18:16 21.junij 2013.

    To gre za udbomafijsko zaroto! Nič ni kriva!!!11

  • Oseba_ 17:04 21.junij 2013.

    KATERA MED NJIMI JE V SODNEM POSTOPKU !? Se piše že cel teden o njej !