Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

O presenečenju še molči

Zlatko Žurnal24 main
Zlatko pripravlja novo ploščo Živim lajf, s katero bo povezano presenečenje, o katerem pa ne želi še govoriti.

"Plošča bi morala iziti že 11. septembra, a pripravljam presenečenje za poslušalce, ki mora zaenkrat ostati skrivnost," je napovedal Zlatko. Izid plošče so zaradi omenjenega presenečenja premaknili na konec oktobra. "V bližnji prihodnosti bodo ljudje izvedeli zakaj in dejansko bili del mojega življenja, samo da se to še malo razvije, preveri in vse strani potrdijo," je še dodal. 

"Držim pesti. To bo zelo zanimiva situacija," je rekel Zlatko, ki računa, da bo presenečenje lahko razkril sredi oktobra. "Mislim, da se bo takrat zgodil ta en korak in zaključna faza celotnega izdelka in celotnega mojega življenja, da bodo ljudje dejansko lahko spremljali vse malo boljše kakor do sedaj." 

Na plošči pušča preteklost

Na prihajajoči plošči Zlatko ostaja zvest svojemu dosedanjemu načinu ustvarjanja. "Ljudje, ki spremljajo moje delo, se zavedajo, da je moje delo kakor knjiga. Kar koli se mi dogaja v življenju ... svojo preteklost puščam na novi plošči. Zapisano je, kar se dogaja ne samo meni, ampak tudi v družbi. Nota same plošče je prav ta, živim lajf," je še povedal o prihajajočem izdelku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.