Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Oasis novega albuma ne bodo "podarili"

Noel Gallagher pravi, da je bila poteza skupine Radiohead dobra marketinška pote Žurnal24 main
Manchesterski rockerji Oasis ne bodo sledili zgledu skupine Radiohead, saj se bo njihov novi album prodajal po vnaprej določeni ceni.

Oasis, ki trenutno pripravljajo novi album, so že povedali, da pri promociji le tega ne bodo izbrali iste poti kot Radiohead. Ti so namreč lani njihov zadnji album Rainbows najprej izdali na spletu, oboževalci pa so si lahko sami izbrali ceno, ki so jo plačali.

A Oasis pravijo, da je priprava albuma tako draga, da si takšne poteze ne bodo privoščili. "Nisem porabil celega leta v najdražjem studiu v Angliji, z najdražjim producentom iz Amerike in z najdražjim londonskim grafičnim oblikovalcem zato, da bom album nato kar podaril," je dejal kitarist skupine Noel Gallagher.

Hkrati je kitarist povedal, da je prepričan, da je bila odločitev skupine Radiohead le marketinška poteza. "Po pravici povedano, meni se je zdelo, da je bila to samo dobra zastonj reklama. Ampak dobro za njih! To so pač Radiohead, so uporniki in outsiderji," je še dodal.

Oasis bodo novi album Dig Out Your Soul izdali 6. oktobra letos in to teden dni po tem, ko bo izdan prvi singel s tega albuma z naslovom The Shock of Lightning.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.