Magazin > Film & Glasba & TV
10147 ogledov

Ob njej je bil naš pevec moker ...

polkaholiki
1/3
Tej lepotički bodo zavidale vse slovenske najstnice.

Vse bolj priljubljena fantovska skupina Polkaholiki, za katero norijo tudi na Hrvaškem, je posnela nov spot, in sicer za pesem Sobica.
Fantje, Matic in Gašper Peršuh, Rene Soršak in Žiga Kunstič, so se ob snemanju nadvse zabavali, se je pa zgodilo tudi nekaj nepričakovanih pripetljajev …

Reneja bi skoraj „pokopale“ palete, ki so se nenadoma podrle. Če ne bi vsi v en glas zakričali, naj se umakne, bi ga po vsej verjetnosti kar hudo poškodovale. Pestro je bilo tudi z Gašperjem, ki bi med snemanjem skoraj telebnil v vodo, in Žigo, ki je moral zaradi napačnega parkiranja plačati kazen.



Je bil pa Žiga, ki je včeraj praznoval rojstni dan, sicer tudi največji srečnež v skupini, saj se je lahko med snemanjem smukal okoli mične mladenke, ki je igrala njegovo dekle. S prikupno temnolasko se je valjal po travi, držal za roke in tudi močil z vodo … Marsikatera mladenka bi bila rada na njenem mestu.

polkaholiki | Avtor:

Brez skrbi, mlade Slovenke, srce tega dekleta je že oddano. Mladenki je ime Nini, prihaja iz Šentjurja pri Celju in je Žigova prijateljica. Poznata se sicer šele pol leta, a je Nina takoj privolila v sodelovanje s fanti. Kot smo še izvedeli, je gimnazijska, ki že od malih nog trenira ples. Nič čudnega, da se je pred kamero počutila domače, saj je navajena nastopati.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice