Magazin > Film & Glasba & TV
59 ogledov

Objavili napovednik za Zvezdne steze: Onkraj

zvezdne steze Žurnal24 main
Najnovejše poglavje kultne vesoljske sage nas bo popeljalo onkraj poslednje meje – tja, kamor resnično ni šel še nihče!

Da je vesolje povsem nepredvidljivo, dokazuje prvi napovednik prihajajočega spektakla Zvezdne steze: Onkraj, saj je bil ta na svetovni splet prežarčen veliko prej, kot je bilo sprva načrtovano.

Četudi bi nanj morali čakati vse do konca tedna, lahko že sedaj uživamo v obetu odkrivanja novih svetov, ki bodo gostili najnovejši del kultnefranšize. Slednja je na neizmerno veselje trekijev svoj ponoven zagon zabeležila leta 2009 s pomlajeno igralsko zasedbo, ki se je odlično vživela v multietnično in multiplanetarno posadko Enterprisa. Po krstnem potovanju in nadaljevanju iz leta 2013 je najbolj znana vesoljska ladja ponovno pripravljena na novo misijo. Mi pa lahko v danem trenutku zgolj navdušeno ugibamo, kam bomo s Kirkom, Scottyjem, Spockom, McCoyem in Uhuro zapluli 4. avgusta 2016.

Zanimivosti:

  • J.J. Abrams je tokrat zavzel producentsko vlogo, režijo pa je prepustil Justinu Linu, ki ga dobro poznamo po visokooktanskih poslasticah iz franšize Hitri in drzni.
  • ZVEZDNE STEZE: ONKRAJ je že trinajsti film kultne franšize, njegov izid pa sovpada z njeno 50. obletnico, saj je bil prvi del televizijske serije predvajan 8. septembra 1966.
  • Filmi iz franšize Zvezdne steze so do danes prejeli skupno 15 nominacij za prestižne nagrade oskar, Zvezdne steze iz leta 2009 pa so domov odnesle kipec za najboljšo masko.


Igralska zasedba: Chris Pine, Simon Pegg, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Idris Elba, Sofia Boutella, Karl Urban, Anton Yelchin, John Cho
Režija: Justin Lin
Scenarij: Doug Jung in Simon Pegg; zasnovano na karakterjih, ki jih je ustvaril Gene Roddenberry
Producenti: J.J. Abrams, Bryan Burk, Roberto Orci
Izvršni producenti: Dana Goldberg, David Ellison, Jeffrey Chernov, Tommy Harper
Žanr: Znanstvenofantastična akcijska pustolovščina

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.