Magazin > Film & Glasba & TV
97 ogledov

Objavili prve fotografije Greya in Steelove

Dakota Johnson Jamie Dornan Reuters/Žurnal24
Ustvarjalci trenutno najpopularnejšega filma, čeprav ta sploh še ni izšel, so sporočili, da bo filmska upodobitev knjige 50 odtenkov sive na velika platna prišla na valentinovo leta 2015.

Film 50 odtenkov sive bi moral sprva v kinematografe priti že 1. avgusta naslednje leto, a so premiero prestavili za skoraj tri četrt leta, na valentinovo leto pozneje. So pa ustvarjalci oboževalcem že dali manjši sladkorček, saj so objavili prve fotografije glavnih igralcev Dakote Johnson in Jamieja Dornana kot Anastasie Steele in Christiana Greya, ki jih lahko vidite tukaj.

Govori se, da so produkcijo morali prestaviti zaradi odstopa igralca Charlieja Hunnama, komur  je bila prvotno dodeljena vloga Christiana Greya. Charlie je vlogo sprejel, nekaj časa zatem pa zavrnil, potem ko se je nanj usul plaz kritik, da ni primeren za vlogo Greya. A vir blizu britanskega igralca pravi, da Charlie ni odstopil zato, temveč ker bi vloga s seboj prinesla ogromno pozornosti in slave, kar pa on sovraži in na to ni pripravljen. Charlieja so zato zamenjali z Jamiejem Dornanom.

Ustrašili so se konkurence

Vendar pa ustvarjalci sporočajo, da menjava glavnega igralca ni razlog za poznejšo premiero; za to so se odločili predvsem zaradi primernejšega datuma. Če bodo film premierno predvajali na valentinovo (ki leta 2015 pride ravno na konec tedna), upajo, da bo tako postal film za zmenke in ne poletni film za ženske. Poleg tega bi 50 odtenkov sive, če bi izšel avgusta prihodnje leto, moral tekmovati s težko pričakovano znanstveno fantastiko Guardians of the Galaxy.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.