Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Oboževalk se ne dotikajo vsepovprek

Čuki
1/11
Žurnal24 main
Skupino Čuki smo obiskali med snemanjem videospota za pesem Zakaj se me dotikaš, če me nimaš rad in izvedeli novico, ki je bodo oboževalke nadvse vesele.

Ob tej priložnosti smo se pogovarjali z Jožetom Potrebuješem, ki nam je med drugim potrdil govorico, da je Jernej Tozon spet samski. "Glede na to, da je Jernej trenutno samski, mnogi namigujejo, da je to njegova zgodba, ampak v resnici sem pesem napisal že osem let nazaj, ko mi je neka prijateljica o svojem fantu povedala podoben stavek. Ampak na moje veselje je ta par ostal skupaj in se še vedno rada 'dotikata', saj imata že tri otroke," se je pošalil Jože in razložil, da pesem govori o paru, ki po nekaj skupnih letih ugotovi, da je soba, v kateri sta skupaj preživela toliko lepih trenutkov, nenadoma postala premajhna za oba. "Fant (Jernej) si ponavlja besede, ki mu jih je dekle dejalo ob slovesu: 'Zakaj se me dotikaš, če me nimaš rad, saj veš da brez ljubezni raje hodim sama spat'."
 

V galeriji si oglejte utrinke s snemanja.

Poleg Greva gor v hribe, Zgodba o prijateljstvu, U U U, Zvočnik na pločnik, Mal' naprej pa mal' nazaj, Pod krošnjo starega bora in 100 na uro je to že osmi videospot za aktualno ploščo Mal' naprej. "Za balado Zakaj se me dotikaš, če me nimaš rad smo Čuki prvič snemali z režiserjem Alešem Petričem. Gre za zelo čuten spot, v katerem je pevec Jernej v sobi z Evo odigral zelo intimne in čutne prizore, v katerih se bo našel marsikateri par. Ne dvomim, da bo spot zelo zaželen in bo morda po gledanosti na YouTubu presegel Zvočnik na pločnik, ki ima že 700 tisoč ogledov."

Za konec smo Jožeta še vprašali, ali so se Čuki že dotaknili koga, ki ga niso imeli radi. Pravi, da nikakor. "Čuki nismo takšne sorte 'ptiči', da bi se kar vsepovprek 'dotikali' deklet in oboževalk, kar je pogosto praksa v današnji družbi. Stisk roke, kakšen objem ali poljub ob posebnih priložnostih je dovolj, da pokažeš odnos do prijateljev. Za kaj več pa je iskrena ljubezen bistvenega pomena," zagotavlja priljubljeni pevec.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.