Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Obuti maček divja z avtomobili

Obuti maček Kinodvor
Za najmlajše bo v Kinodvoru danes popoldne dobro poskrbljeno. Ob 17. uri si bodo lahko v sklopu Kinobalona v veliki dvorani ogledali animirani film Avtomobili 2 (Cars 2), ki bo na sporedu le še ta konec tedna, 15 minut pozneje pa bo v mali dvorani na sporedu Obuti maček (La véritable histoire du Chat Botté).

V Avtomobilih 2 se hitri dirkaški avto Strela in njegov najboljši prijatelj, čudaški vlečni tovornjak Dajz, odpravita čez lužo, da bi se udeležila mednarodnega tekmovanja najhitrejših avtomobilov. A njuno potovanje zaplete mednarodna vohunska spletka, v katero se ujame nerodni Dajz. Dajz se razpet med vdanostjo prijatelju in željo po avanturah poda na osupljive cestne pregone prek Evrope in Japonske, kjer sreča številne agente, zločince in mednarodne dirkaške ase.

Tisti, ki pa si boste ogledali Obutega mačka, boste v animiranem filmu spoznali malega Petra, ki po očetovi smrti podeduje mačka, ki govori in ima čudežne sposobnosti zaradi svojih rdečih škornjev. Za svojega mladega gospodarja, ki je silno zaljubljen v princeso, je pripravljen narediti skorajda vse. Vendar se mora dvojica prebrisano lotiti osvajanja princese, saj obstajajo še drugi, zlobni snubci, ki jima želijo prekrižati načrte.

Vstopnica za Avtomobile 2 vas bo stala 4,25 evra, za Obutega mačka pa 3,80 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.