Magazin > Film & Glasba & TV
44 ogledov

Očarala vas bo Čudežna ženska

Čudežna ženska Blitz
Ona je najpogumnejša ženska na planetu, je princesa Amazonk in je Čudežna ženska.

Preden je bila Čudežna ženska (Gal Gadot), je bila znana kot Diana, princesa Amazonk. Odraščala je na pred neželenimi očmi zaščitenem otoku, kjer se je urila za nepremagljivo bojevnico. A ko na njihovo obalo trešči ameriški pilot in jim pove o konfliktu, ki se je razplamtel zunaj idiličnega otoka, Diana zapusti dom, prepričana, da lahko zajezi nevarnost. Bori se ob ljudeh, ki skušajo končati vojno vseh vojn, odkrije svoje sposobnosti… in svoje pravo poslanstvo.

Igrajo še Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen, Elena Anaya, Ewen Bremner, Lucy Davis, Lisa Loven Kongsli, Saïd Taghmaoui in Eugene Brave Rock. Po scenariju Allana Heinberga, ki je nastal na podlagi zgodbe izpod peresa Zacka Snyderja in Heinberga, je režirala Patty Jenkins, producirali so Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder in Richard Suckle. Izza kamer so sodelovali še direktor fotografije Matthew Jensen, za oskarja nominirana scenografinja Aline Bonetto, z oskarjem nagrajena montažer Martin Walsh in kostumografinja Lindy Hemming. Glasbo je zložil Rupert Gregson-William.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.