Magazin > Film & Glasba & TV
39 ogledov

Ocarinjeni začetek

Carina Promo
1. januar. Carina s Kugo in Menendes Brothers.

"Pozavnist se nam sicer ne javlja že dva meseca in se je bržkone nepovratno izgubil, imamo pa pet novih komadov, sanirali smo vse poškodbe, ki so nas lani izdatno pestile, in relativno marljivo vadimo," je na spletnih straneh Facebooka zapisala ljubljanska punk rock zasedba Carina, ki bo 1. januarja, "na najbolj gluhi dan v letu", ob 21.30 nastopila v Menzi pri koritu na Metelkovi.

Kuga kot ugodna popotnica
Carina je v goste tokrat povabila fužinsko punk artistično ekipo Menendes Brothers, ki slovi po unikatni kombinaciji glasbe in filma, ter Kugo. "Reaktivirana novovalovska zasedba z začetka 80. let, ki v teh časih doživlja novo pomlad in ima na repertoarju par zimzelenčkov, bo zagotovo ugodna popotnica za začetek leta 2012," pravijo cariniki, ki bodo za vstop na koncert od vas zahtevali pet evrov.

Carina za 1. januar pripravlja tradicionalni novoletni koncert v Menzi pri koritu, kjer bodo publiko zanje letos ogrevali fužinski punk artisti in kužni novovalovci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.