Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Očitno tudi Keučeva nezadovoljna

(Foto: Facebook)
1/2
Žurnal24 main
V sredo so z RTV-ja poslali obvestilo, da je videospot Maje Keuc za Eurosong končan. Izdelek na Youtubu je marsikoga razočaral, kot kaže, tudi Keučevo.
V zavihku VIDEO pa si poglejte, kako so se iz spota ponorčevali na Radiu 1.

"So fu***** disappointed!!! (Izjemno razočarana, op. p.)" je v sredo na svojem Facebook profilu zapisala Maja. Iz zapisa, ki mu je sledil, lahko sklepamo, da je razočarana nad spotom, ki je tisti dan zaokrožil po medijih. Slabih 40 minut pozneje je namreč objavila še pojasnilo: "Dragi moji, naj vam povem, da je vse kar je povezano z Evrosongom v rokah nacionalne televizije (RTV-ja), ki se trudijo po svojih močeh in finančnih zmožnostih. Očitno je to vse kar na žalost zmoremo. Jaz bom naredila vse kar je v moji moči (torej sam odpela komad)!" 

Uradna izjave Maje Keuc pa se glasi: "RTV Slovenija je poskrbela za celoten koncept in realizacijo videospota. Izbrali so režiserja in ekipo, scenarij in styling, tako da mi tokrat za spremembo ni bilo treba o ničemer razmišljati. Pripeljali so me na lokacijo snemanje in sledila sem navodilom režiserja in njegove ekipe. Snemanje je potekalo hitro in brez kakršnih koli zapletov, tako da smo videospot uspeli posneti zgolj v enem dnevu. Vse kar je v povezavi z Evrovizijo je v rokah nacionalne RTV SLO, ki se trudijo po svojih močeh in finančnih zmožnostih, očitno pa je to vse, kar na žalost zmoremo! Jaz bom naredila na Evroviziji vse kar je v moji moči in priznam, lahko samo dobro odpojem, vse ostalo je v rokah RTV SLO."

 

Z RTV-ja pa so medtem sporočili, da video, ki je bil na Youtubu poimenovan Eurovision 2011 Slovenia Maja Keuc No One Official video (Evrovizija 2011 Slovenija Maja Keuc No one uradni video) ni pravi. Dodelanega bo možno videti jutri v oddaji Spet doma. Domnevno nedodelanega pa TUKAJ.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.