Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

"Od hinavščine je na kmetiji kipelo"

Klemen Planet TV
Zadnji tekmovalec, ki je izpadel iz šova Kmetija: Nov začetek je Klemen. Kot pravi moraš v šovu biti hinavec, drugače ne prideš nikamor. Klemen, ki je drugače brez dlake na jeziku, na eno vprašanje ni želel odgovoriti.

So vaši bližnji spremljali šov? Kaj so vam rekli o tem, kako ste se izkazali v šovu?
Gledali so, pohvalili so me. Dobivam same pohvale.

Ne vem, koliko ste si uspeli pogledati za nazaj oddaje, ampak na splošno gledano, se zdi, da je, ko ste vi govorili, največkrat piskalo. Ste vedno tako sočni ali so vas le večkrat ujeli kot druge?
Ja, piskalo pa je. Odvisno od tega, do kam me pripelješ. Znam biti nežna duša, lahko pa sem zaf**** do konca. 

Na podlagi videnega hitro zavrete, a se nato tudi kmalu ohladite. Kaj vas največkrat pripelje do tega, da povzdignete glas?
Hinavščina, dvoličnost in laži. 

Očitno je bilo tega na kmetiji precej?
Ja, od hinavščine je kar kipelo na kmetiji. Vsi smo bili hinavci. Saj moraš biti v šovu hinavec, drugače ne prideš nikamor.  

Največ sporov ste imeli s triperesno deteljico. V nekem komentarju je Lara dejala, da ne ve, kako daleč lahko greste. Dala je občutek, kot da se boji, da bi jo udarili. Zakaj menite, da se vas je Lara bala?
Malo si mora v glavi koleščke "pošlihtat“, pa bo čisto vse v redu. Mene se nima kaj bati. Povedal sem ji, da ženske ne bi nikoli udaril. 

Bi, če bi se lahko vrnili nazaj, drugače ravnali s triperesno deteljico?
Ne bi šel tako daleč, kot sem šel s psihičnim maltretiranjem, kar je bila v bistvu navadna resnica. A če eni ne morejo prenesti navadne resnice, naj me imajo za psihota, če hočejo. Ne morem jim pomagati. Nič drugače ne bi reagiral, ravno tako bi jim povedal v obraz. 

V teh tednih na kmetiji ste si našli zaveznika v Mihi in Denisu. Kaj vas je pri njiju najbolj pritegnilo? 
Miha je super človek. Z njim se da pogovarjati, priden je, pa še gej povrhu. Sva prijatelja in to bova ostala. Nič drugega ne bo, ne rabite nič podpihovati kakšne zgodbice. Luštna sva skupaj, vem. (smeh) 

Kako bi opisali Denisa? 
Naj gre za manekena.  Priden je, delati zna. Enak je kot jaz, vse pove v obraz, malo na drugačen, lepši način. Podobna sva si glede tega.

Z Andrejevo vrnitvijo je sovpadala sprememba sistema na kmetiji z uvedbo zlatnikov. Kako ste vi občutili to spremembo?
Spremembe se dogajajo, pridejo in gredo. Dobro je bilo, da je prišlo nekaj novega. Fantastično, ker se je vse spremenilo. Nismo se več kregali, pobotali smo se. Lari in Žani sem se opravičil. 

Na kmetiji je bilo na trenutke veliko golote. Denis je pri tem še posebej izstopal. Menite, da je s tem želel osvojiti katero od deklet, ali je šlo le za samopromocijo?
Mogoče dela promocijo, mogoče pa je pozabil, da smo tudi drugi moški zraven in da imamo isto kot on med nogami. Hotel je svoj tatu pokazati in smo ga vsi milijonkrat videli. 

Ste impresionirani ali ne?
Lulek kot lulek, to bom rekel. Na tatuju piše "La vida loca“. Saj ga vam bo še pokazal, zagotovo ga boste še videli. Ne rabite nič razmišljati o tem. 

Tudi sami ste uprizorili goli tek. Ste si ga že ogledali na posnetku? Kakšni so bili komentarji sotekmovalcev? So vaju z Denisom primerjali?
Kaj bodo pa primerjali. Malo zabave mora biti. Gol sem tekel naokrog. Če bi pa on izgubil stavo, bi pa on tekel. 

Je bilo na kmetiji kaj akcije?
To pa ne bom nič povedal. Ni za v javnost. 

Kaj bi šteli za vašo največjo napako na kmetiji?
Nekaj napak je bilo, da bi pa kaj hudega naredil, pa mislim, da nisem. 

Kaj ste na kmetiji najbolj pogrešali?
Hrano, pijačo, vodo, seks. Seks je bil med prvimi.

Ste že rešili ta problem, od kar ste doma?
Seveda. Ni problema. Vsak dan izvajam.

V boju ste imeli smolo, saj vam je nekajkrat zdrsnilo. Menite, da bi Mateja lahko premagali, če bi izbrali moč? 
Ne vem. Nič ne bom rekel. Prav tako bi bilo napeto. On je močan, malo več ga je skupaj kot mene. Mislim, da bi mi težave povzročalo to, da je višji in težji od mene. Bistvene razlike ne bi bilo. 

So vam kakšne besede vaših sotekmovalcev ob slovesu še posebej ostale v spominu?
Mihove besede, da naj zmagam, če ne mi j*** mater. 

Ste ob odhodu mogoče pričakovali, da tudi vas čaka kakšna koča sredi gozda? Bi se znašli v takšni situaciji?
Upal sem, da ne bi prišlo do česa takega. Znašel bi se že. Od dolgčasa bi me razžrlo in bi se začel sam s sabo kregati, ali pa s kozama. 

Kdo menite, da je večji igralec Leon ali Matej? 
Oba sta igralca vrhunske klase.

Kdo je v vaših očeh zmagovalec?
Miha in Darinka, drugi si v bistvu tega ne zaslužijo. Samo onadva sta taka, ki za vse poprimeta. Tudi Andrej, ampak najbolj bi pa privoščil Mihi in Darinki.

Komu bi pripisali več možnosti za zmago, moškemu ali ženski?
Na koncu bo verjetno zmagal moški. Ali pa Jasmina. Tako dolgo bo capljala, da bo pricapljala do finala. Tako kot vidim zdaj, ima možnost. Čisto vsak ima možnost, da pride do konca. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.