Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

Odklenjeno in ogroženo življenje

Sanjsko življenje se spremeni v nočno moro, ko se pojavijo srhljivi stranski uči Žurnal24 main
Na sedeže pred velika platna Kolosejevih kinematografov vas bo priklenil triler Odklenjen (Limitless). Ogledate si ga lahko od danes naprej.

Ambiciozni pisec Eddie Morra (Bradley Cooper) trpi za kronično pisateljsko blokado. A njegovo življenje se v hipu spremeni, ko mu star prijatelj predstavi NZT, revolucionaren nov farmacevtski izdelek, ki mu mogoča uporabiti ves svoj potencial. Eddie se lahko spomni vsega, kar je kdaj prebral, videl ali slišal, se v enem dnevu nauči katerikoli jezik, razume zapletene enačbe in očara vsakogar, ki ga sreča. Dokler jemlje nepreizkušeno zdravilo.

Eddie kmalu z naskokom zavzame Wall Street in iz majhnega vložka naredi milijone. Njegovi dosežki pritegnejo pozornost mega-mogula Carla Van Loona, ki ga povabi, da pomaga pri največji združitvi v zgodovini podjetništva. Ob tem pa na Eddieja postanejo pozorni tudi ljudje, ki so pripravljeni narediti vse, da bi se dokopali do njegove zaloge NZT-ja. Njegovo življenje je ogroženo, začnejo se kazati hudi stranski učinki zdravila, Eddie pa se izogiba skrivnostnim zalezovalcem, nevarnemu gangsterju in policiji, ko skuša vse manjšo zalogo zdravila obdržati vsaj tako dolgo, da prelisiči svoje sovražnike.

Film si lahko ogledate v Koloseju v Ljubljani, Mariboru in Kopru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.