Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Odkrijte skrivnost v njihovih očeh

Režiser in koscenarist Juan José Campanella pravi, da to ni film noir. Glavni me Žurnal24 main
V Kinodvor nocoj ob 21. uri prihaja z oskarjem nagrajena kriminalna drama Skrivnost njihovih oči (El secreto de sus ojos), ki raziskuje 25 let star zločin.

Pravkar upokojeni sodni preiskovalec Benjamín Esposito (Ricardo Darín) se odloči napisati roman o nerazrešenem zločinu, brutalnem posilstvu in umoru mladega dekleta, ki ga še vedno preganja, pa čeprav je od zločina preteklo že petindvajset let. Svojo namero razkrije nekdanji šefinji Irene (Soledad Villamil), v katero je bil dolga leta skrivaj zaljubljen. Medtem ko se skozi spomine preteklosti razgrne potek nekdanje preiskave, se Benjamín v iskanju resnice in konca svoje zgodbe ponovno znajde na sledi morilcu.

Z oskarjem nagrajena kriminalna drama nelinearno in večplastno prepleta osebno zgodbo neizpolnjenih strasti s skrivnostjo nerazrešenega umora in preiskavo, ki je trajala četrt stoletja.

Cena redne vstopnice je 4,95 evra, za vstopnico s popustom za starejše od 60 let, mlajše od 14 let, dijake in študente pa boste odšteli 4,25 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.