Magazin > Film & Glasba & TV
44 ogledov

Odkrijte skrivnost v njihovih očeh

Skrivnost njihovih oči Kinodvor
Še štirje filmi se bodo odvrteli pod zvezdami na Ljubljanskem gradu. Nocoj ob 21.30 si lahko ogledate kriminalno dramo Skrivnost njihovih oči (El secreto de sus ojos).

Pravkar upokojeni sodni preiskovalec Benjamín Esposito (Ricardo Darín) se odloči napisati roman o nerazrešenem zločinu, brutalnem posilstvu in umoru mladega dekleta, ki ga še vedno preganja, pa čeprav je od zločina preteklo že petindvajset let. Svojo namero razkrije nekdanji šefinji Irene (Soledad Villamil), v katero je bil dolga leta skrivaj zaljubljen. Medtem ko se skozi spomine preteklosti razgrne potek nekdanje preiskave, se Benjamín v iskanju resnice in konca svoje zgodbe ponovno znajde na sledi morilcu.

Z oskarjem nagrajena kriminalna drama nelinearno in večplastno prepleta osebno zgodbo neizpolnjenih strasti s skrivnostjo nerazrešenega umora in preiskavo, ki je trajala četrt stoletja.

Cena vstopnice je 3,80 evra. V primeru dežja projekcija na Ljubljanskem gradu odpade ali je prekinjena. Odpovedan/prekinjen film se predvaja naslednji dan ob 21.30 v Kinodvoru (število sedežev je omejeno: 197).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.