Magazin > Film & Glasba & TV
64 ogledov

Odločitve, ki so lani razburile oboževalce

jamie dornan FameFlynet
Ljubitelji filmov so lani ugotovili, da lahko vplivajo na odločitev producentov. Če so le dovolj vztrajni, glasni in (na žalost tudi) nesramni.

Petdeset odtenkov sive in Jekleni mož 2 sta le dva filma, ki sta po razglasitvi glavnih igralcev na spletu dvignila veliko prahu. V enem primeru je ta prah celo "zadušil“ glavnega igralca.

Ko so producenti razglasili, da bo glavno vlogo v prvem delu erotične trilogije Petdeset odtenkov sive igral Charlie Hunnam, je bilo razočaranje veliko. Svetlolasec namreč ne spada med klasične lepotce, ki so všeč večini gledalk. Oboževalci trilogije so si na spletu dali duška in popljuvali tako Hunnama kot producente. Slednji so poskušali razložiti, da morajo pri najemu igralcev upoštevati več stvari, med drugimi njihovo zasedenost z drugimi projekti, a trdovratni oboževalci niso popustili. Charlie je projekt zapustil. Zakaj, še vedno ni jasno. Eden od razlogov naj bi bil njegov urnik, namigovalo pa se je tudi, da je projekt zapustil, ker se je ustrašil slave, ki bi mu jo prinesel.

Gal Gadot  | Avtor: FameFlynet FameFlynet

Splet je skočil na noge tudi po novici, da bosta v filmu The Fault in Our Stars, posneto po knjigi Johna Greena, igrala Shailene Woodley in Ansel Elgort. Čeprav oba veljata za vzhajajoči filmski zvezdi, to za oboževalce knjige ni bilo dovolj. Bilo je tako hudo, da se je moral zagovarjati celo avtor knjige. "Pisatelji ne izbiramo igralcev, zato to ni moja krivda (čeprav sem bil o tem obveščen). Sicer menim, da sta idealna za film," je na družabnem omrežju napisal Green.

Tudi uboga Gal Gadot, ki je v nadaljevanju filma Jekleni mož s Henryjem Cavillom dobila vlogo Wonder Woman, je morala poslušati grde kritike. Nekateri so se pritoževali nad njeno osebnostjo, drugi nad njeno postavo, ki naj bi bila premalo atletska za takšno vlogo.

Gal pa ni edina iz zasedbe novega Supermana, na katero so se spravili. Kot je znano, bo Ben Affleck v filmu Jekleni mož 2 smuknil v Batmanov kostum, kar je mnogo več kot presenetilo.  Nekaterim se zdi prestar, drugi pa menijo, da nekdo, ki je igral Daredevila in je v postelji grel Jennifer Lopez, ne more igrati tudi Batmana. Afflecku sta na pomoč priskočila dva bivša Brucea Wayna, Val Kilmer in Michael Keaton, ki se jima zdi odločitev studia naravnost odlična.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.