Magazin > Film & Glasba & TV
203 ogledov

Odpadla iz Leeloojamais, zdaj poje v filmu

Christine
1/9
Ana Gregorič
Na slovensko glasbeno sceno se vrača Christine, nekoč pevka Leeloojamais, ki je za kratek čas zamenjala njihovo prepoznavno članico Laro.

Pevka Christine se je na glasbeno sceno potiho vrnila že lani, ko je na radijske postaje brez medijskega pompa poslala pesem I Care. Zdaj se je odločila, da vseeno opozori nase, saj je za novi slovenski film Izhod posnela pesem S.E.D. (Sam En Dotik). "Občutek je vrhunski, še posebno ker sem imela pri snemanju videospota ob sebi glavnega igralca Aljošo Kovačiča," nam je povedala navdušena Christine, ki je v filmu imela tudi manjšo vlogo; odigrala je bančno uslužbenko.

Mlada pevka, ki je glasbeno pot začela z eno od najuspešnejših slovenskih skupin Leeloojamais, po odhodu iz skupine nikakor ni mirovala, saj že kar tri leta pili svoj prvi album. Na skupino jo vežejo sami lepi spomini, čeprav je bila z njimi le kratek čas, potem pa jo je zamenjala prvotna članica Lara. "Z Leeloojamais se imamo še naprej radi, ampak smo šli vsak svojo pot, ker smo verjeli v drugačne stvari. Razšli smo se sporazumno," razlaga in dodaja, da je s skupino dobila vrhunske izkušnje in spoznala ogromno ljudi. Med drugim je zapela v duetu z znano srbsko pevko Aleksandro Kovač, v času, ko je bila njihova članica, pa je bila skupina nominirana tudi za MTV-nagrado best act on MTV Adria. 

Christine si v prihodnje želi, da bo njena glasba všeč ljudem, predvsem pa si želi prodreti v tujino. Prav zato svoje pesmi piše in poje v angleščini, skladbo S.E.D. pa je izjemoma posnela v slovenščini. Slišite jo lahko zgoraj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.