Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Odpeljal je zadnji glasbeni vlak

Sons, Alenka Gotar Arhiv organizatorja
V petek je na tire zapeljal še zadnji glasbeni vlak, ki je skrbel, da so se vsi željni zabave na koncerte po Sloveniji lahko peljali varno. Na njem so za dobro vzdušje skrbeli Sonsi in Alenka Gotar.

Da bi bile poti na prireditve bolj varne in do okolja bolj prijazne, so Slovenske železnice pripravile trimesečni projekt glasbenih vlakov, s katerimi ste se lahko skupaj s slovenskimi glasbeniki in vsemi željnimi zabave peljali na koncerte po Sloveniji in nato varno nazaj domov.

Zadnji glasbeni vlak je peljal iz Kopra do Laškega, kjer se je odvijal festival Pivo in cvetje. Na vlaku so za glasbeno vzdušje poskrbeli fantje iz skupine Sons in Alenka Gotar. "Glasbeni vlak je nova izkušnja in vzdušje na vlaku je krasno," so povedali fantje iz portoroške skupine Sons. Tudi Alenki Gotar se projekt zdi zanimiv in upa, da se bo v prihodnje zgodilo še veliko tovrstnih dogodkov. Skupaj s skupino je potovala iz Kopra do Ljubljane, Sonsi pa so nas pospremili s svojo glasbo vse do Laškega.

Z glasbenimi vlaki smo se že zapeljali na koncert Tinkare Kovač v Železniškem muzeju Ljubljana, na koncert skupine Elvis Jackson v ljubljanskih Križankah, z Bilbi smo potovali na Praznik glasbe v Ljubljani, s skupino Avven pa na festival Gora Rocka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.