Magazin > Film & Glasba & TV
17 ogledov

Odpravite se na nenavaden izlet

Izlet Facebook
Vsako nedeljo si v Kinodvoru lahko ogledate predstavo, ki ste jo v času predvajanja v kinematografih zamudili. Tokratni film za zamudnike je Izlet, ujemite ga ob 19. uri.

Trije prijatelji, stari nekaj čez dvajset let, se odpravijo na morje, na nekaj dnevni izlet, kot so to počeli že v srednji šoli.

Gregor (Jure Henigman) je vojak, ki je prišel na dopust iz misije v tujini, Živa (Nina Rakovec) je živahno dekle, ki čuti do Gregorja več, kot si dovoli priznati, Andrej (Luka Cimprič) pa je njun najboljši prijatelj, ki z ostrim jezikom napada svet okoli sebe, da bi prikril dejstvo, da je osamljen in nerazumljen.

Na prvi pogled sicer navaden izlet postavi na kocko njihovo prijateljstvo, hkrati pa film skozi življenjske dialoge in situacije pove zgodbo o iščoči se generaciji, ki ne najde svojega mesta v razdrobljenem svetu dandanašnjika.

Cena redne vstopnice je 4,95 evra, za vstopnico s popustom za starejše od 60 let, mlajše od 14 let, dijake in študente boste odšteli 4,25 evra, člani Kluba Kinodvor pa 3,80 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.