Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Odprli Avenijo

Zanimivi foto shooting se je pred očmi gledalcev odvil namesto običajne modne re Žurnal24 main
V ljubljanskem Mercatorju so odprli novo modno trgovino Avenija.

Na svoj račun so prišli vsi tisti, ki jim moda pomeni veliko, ki z njo živijo in jim predstavlja prav poseben izziv, predvsem pa se radi lepo oblačijo v kakovostna in dovršena oblačila. V prenovljenem delu ljubljanskega Mercator centra so namreč pred nekaj dnevi tudi uradno odprli modno trgovino Avenija, ki združuje različne priznane tuje in naše blagovne znamke oblačil višjega in visokega cenovnega razreda. Med modnimi navdušenci večera je bila tudi voditeljica oddaje Bleščica in modna poznavalka Lorella Flego, ki je prireditev vodila in pokomentirala nov modni kotiček.

Ob slastnih prigrizkih in šampanjcu ni manjkala niti dobra glasba tolkal združena z modernimi ritmi, za poseben foto shooting manekenk in manekenov ki so ga priredili namesto običajne modne revije pa je poskrbel priznani fotograf Aljoša Rebolj. Dogodek sta si ogledala tudi direktor Palmers Slovenija Janez Hudohmet z ženo Simono in modni oblikovalec Emil Rebek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.