Magazin > Film & Glasba & TV
19984 ogledov

Odzivi na slovensko serijo Jezero: Cavazza se gre Batmana

Jezero
Prvi odzivi na dolgo pričakovano serijo Jezero.

Sinoči je bil na TVS1 na sporedu 1. del serije Jezero, ki je posneta po knjigi avtorja Tadeja Goloba. V glavni vlogi kriminalista Tarasa Birse je Sebastijan Cavazza in tudi sicer je serija polna zvenečih imen. 

Prvi odzivi na Twitterju so zelo pozitivni, pravijo, da gre za dobro nadaljevanko po vzoru skandinavskih, ki na področju kriminalk sodijo na sam vrh. Nekateri so se sicer pritoževali nad zvokom in načinom, na katerega je Cavazza upodobil glavnega junaka. 

Serija je dosegla 11,9-odstotno gledanost (225.300 gledalcev) in 23-odstotni delež gledalcev, ki so bili v času predvajanja pred TV zasloni. To je bila tudi najbolje gledana igrana vsebina včerajšnjega dne v Sloveniji (vir: AGB Nielsen Media Research, panelni vzorec 450 gospodinjstev, starost nad 4 leta, gledanost znotraj istega dne).

Komentarjev 19
  • slavica99 21:06 29.december 2019.

    Pod kritiko. Kako je lahko sploh nekdo igralec, če govori tako nerazločno. Ali so vsi, ki so imeli kaj pri tej nadaljevanki, tako nesposobni, da ne prepoznajo nerazločnega govorjenja Cavazze in mu dajo še glavno vlogo. Nič se ga ne ...prikaži več razume kaj momlja, ostali igralci govorijo vsi razločno. Res sramota. Če je nadaljevanka še tako dobra, je enostavno ne moreš gledati, ker glavnega igralca ne razumeš čisto nič. Sramota za vse vpletene.

  • vamide 06:27 24.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • tiobrigom 03:57 24.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks