Magazin > Film & Glasba & TV
53 ogledov

Oglaševalci največji favoriti

Igralci serije Mad Men January Jones, Jon Hamm, Elisabeth Moss, Christina Hendri Žurnal24 main
Razglasili so nominacije za najbolj prestižne televizijske nagrade emmy, pri čemer je v žiriji sodeloval tudi slovenski igralec Branko Đurić - Đuro.

Največ nominacij je tudi letos prejela serija Oglaševalci, in sicer kar 17. Enako število možnosti za osvojeni kipec si je prislužila tudi serija Ameriška grozljivka, z le eno nominacijo manj pa jo je odnesla Downton Abbey.

Poleg Oglaševalcev in Downton Abbey so si nominacijo za najboljšo dramsko serijo prislužile še Breaking Bad, Igra prestolov, Domovina in Imperij pregrehe, v kategoriji najboljše humoristične serije pa so se med nominiranci znašle serije Veliki pokovci, Nikar tako živahno, Punce, Sodobna družina, 30 Rock in Podpredsednica. Pri izboru nominirancev v tej kategoriji je imel besedo tudi priznani slovenski igralec Branko Đurić - Đuro, ki so ga, kot smo že poročali, povabili v žirijo.

Za najboljšo žensko vlogo v dramski seriji so se v igri za kipec znašle Kathy Bates, Glenn Close, Claire Danes, Michelle Dockery, Julianna Margulies in Elisabeth Moss, v moški kategoriji pa Jon Hamm, Bryan Cranston, Hugh Bonneville, Steve Buscemi, Michael C. Hall in Damian Lewis. Celoten seznam nominirancev si lahko ogledate tukaj.

Zmagovalce bodo razglasili v nedeljo, 23. septembra, prireditev pa bo tudi letos vodil priljubljeni Jimmy Kimmel, ki je sicer tudi sam prejel nominacijo za svoj šov Jimmy Kimmel Live.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.