Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Ogled filma preko Facebooka

Vitez teme je za zdaj edini film, ki je na voljo Facebook oboževalcem. (Foto: Ko Žurnal24 main
Studio Warner Bros na socialnem omrežju ponuja na ogled enega od svojih filmov.

Film Vitez teme si bodo preko Facebooka lahko ogledali le tisti, ki so oboževalci strani omenjenega filma. Za film bo treba odšteti tri dolarje, za kar se dobi 30 kreditnih točk. Film si je mogoče ogledati v roku 48 ur, vmes pa ga bodo gledalci lahko prekinili. Objavljali bodo lahko svoje komentarje, se pogovarjali s prijatelji, spreminjali svoj status, medtem pa še vedno gledali film.

Vitez teme pa je le testni film. Pri studiu se tako še odločajo, ali bodo dali na voljo še druge svoje filme, ki jih bo mogoče gledati preko socialne mreže ali pa tudi kupiti.

Predsednik studia Thomas Gewecke pravi, da je Facebook postal omrežje, kamor se dnevno zateče na stotine milijonov ljudi. "Odločitev, da naše filme naredimo dostopne preko Facebooka, je naravno logično širjenje naših digitalnih vsebin. Gledalcu tako ponudi preprost in ustrezen način za dostop do filmov."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.