Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Oh, ta nora ljubezen

Ta nora ljubezen Kolosej
Svojo boljšo polovico peljite v kino, kjer si lahko skupaj ogledate komično romantično dramo Ta nora ljubezen (Crazy, Stupid, Love) s Stevom Carellom in Ryanom Goslingom v glavnih vlogah.

Cal Weaver (Steve Carell) je star štirideset in živi svoje sanje – ima dobro službo, lepo hišo, veliko otrok in poročen je s svojo srednješolsko ljubeznijo.

Ko izve, da ga žena vara in želi ločitev, njegovo na videz srečno življenje začne razpadati. Še huje! Ker v današnjem svetu samskih Cal ni bil na zmenku zadnjih nekaj desetletij, se izkaže, da je popolnoma neprilagojen novi življenjski situaciji. Ž

alosten in osamljen Cal postane varovanec Jamesa Palmerja (Ryan Gosling), ki mu predstavi številne priložnosti, ki jih ima na voljo: ženske, ki se rade spogledujejo, moško popivanje in občutek za mladosten stil oblačenja. Kljub popolni spremembi načina življenja in novim osvojitvam, eno stvar Cal ne more spremeniti - svojega srca, ki ga pripelje nazaj, kjer se je vse začelo.

Film si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju in Planetu Tuš v Celju, Mariboru, Novem mestu, Kranju in Kopru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.