Magazin > Film & Glasba & TV
53 ogledov

Okorn nagrajen za najboljši videospot

Tridesetletni Kranjčan Mitja Okorn je na Poljskem pred kratkim končal snemanje c Žurnal24 main
Režiser Mitja Okorn je dobil še eno potrditev za dobro opravljeno delo na Poljskem. Tokrat je prejel glasbeno nagrado Eska za najboljši videospot, ki ga je režiral za skupino Afromental.

Videospot skupine Afromental je bil nominiran že za vrsto nagrad, med njimi tudi za nagrado Fredryki, ki jo podeljuje poljska glasbena akademija, in nagrado Viva Music Awards. Kipec pa so končno prejeli na podelitvi nagrad Eska, ki so pod okriljem največjega poljskega radia. "Res je nepozabno videti, kako se eden najpopularnejših bendov na Poljskem zahvaljuje Slovencu za dober videospot. Moram priznati, da sem bil kar ponosen," je o svojih občutkih povedal Mitja Okorn.

Mladi režiser se podelitve ni udeležil, saj so ga zadržale filmske obveznosti. "Zadnji dve leti sem bil nominiran za čisto vse poljske glasbene nagrade in vedno sem se vseh prireditev do zdaj tudi udeležil. Eska 2011 je bila prva prireditev, na katero nisem šel, ker imam zdaj vsak dan montažo svojega novega celovečernega filma Letters to St. Nicholas. No, in prvič, ko nisem šel na prireditev, kjer sem bil nominiran, je moj videospot zmagal. Tako da od zdaj naprej ne bom šel na nobeno prireditev več, ker očitno sam sebi prinašam nesrečo," je povedal v smehu.

Mitjev celovečerni film Letters to St. Nicholas bo končan jeseni in nared za premierno prikazovanje po vseh večjih kinematografih na Poljskem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.