Magazin > Film & Glasba & TV
157 ogledov

Omar Naber brani svoj nastop na Noči Modrijanov

Omar Naber Ema 2014 Jani Ugrin
Očitno so nekateri oboževalci Omarju zamerili, ker se je odločil nastopiti na Noči Modrijanov, češ ker je to povsem druga zvrst glasbe, kot je njegova.

Omar Naber se je odzval na povabilo Modrijanov in kot gost nastopil na celjski Noči Modrijanov, kjer so glasbeniki navdušili s spektakularnim večerom, polnim različnih glasbenikov, nastopajočih in plesnih točk. Kot je razvidno iz Omarjevega zapisa na Facebooku naj bi mu ljudje očitali, da je nastopil na odru Modrijanov: "Dobivam opazke, opolzke pripombe in kritike zaradi že drugega nastopa kot gost na Noči Modrijanov, češ da sem se prodal 'govedarjem', saj sem ja rocker. Rocker? Ne vem no, nikoli si nisem nadel tega vzdevka. Prodal? Za denar? No, naj vsem povem, da temu ni tako. Honorar sem namreč odklonil, ker vem, koliko stroškov je s takim koncertom, povrnili so mi le stroške, povabilo sem si štel v čast."

Glasbenik je pod temi besedami naštel še pet razlogov, zakaj se je odzval na njihovo povabilo. Poleg tega, da mu je to v čast, je povedal še: "S sprejetjem povabila pokažem, da nisem zavistna, nevoščljiva prasica, ki ne privošči uspeha drugemu ..." Dodal je, da je dogodek krasen in odlično izpeljan in da je ljudi iz svojega 'foha' treba podpirati na njihovi poti. Za konec je dodal, da razlik med glasbeniki ne dela, saj je to, po njegovem, del predsodkov in frustracij.

Komentarjev 9
  • Plavi-mil 13:50 25.oktober 2016.

    Pa kaj se ima za braniti, čemu, nastopil je, pa pika, on lahko nastopa kjer želi, če ga povabijo, vsem, katerim gre to v nos, naj jim pač gre, saj če pride Ceca, pa verjetno tam ne bo nastopil.

  • zefacveta 20:41 22.oktober 2016.

    Danes bi vsi radi služili na lahek način. Vsak dan je več teh ansamblov. Če se človek poglobi v besedila njihovih pesmi se vprašaš, če takšno besedilo sploh spada v pesem. Ker zadnjič je neka pesem opisovala stvari, ki bi ...prikaži več skoraj sodile za temo na Centru za socialno delo.

  • leonardo 08:20 22.oktober 2016.

    Mogoče pa ti kažeš svojo neinteligenco s svojim komentarjem?