Magazin > Film & Glasba & TV
46 ogledov

Omarjev novi spot poln nasilja

Omar Naber - Mute & LOud Youtube
Priljubljeni slovenski pevec Omar Naber je za svojo pred kratkim izdano pesmijo Parfum posnel še videospot v angleški različici.

Omar Naber je za svojo pesem Parfum, ki jo je premierno predstavil na finalnem izboru Misija Evrovizija, zdaj posnel še videospot v angleškem jeziku, ki nosi naslov Mute & Loud. V spotu pa prikazuje precej grozljivo usodo mlade manekenke, ki jo po modni reviji omamijo in posilijo, na koncu pa umorijo.

Snemanje videospota, pri katerem je Omar sodeloval z ekipo Setup Production in pod katerega se je podpisala Natalija Rodošek, je potekalo na Ptuju in v Mariboru, v spotu pa nastopajo tudi plesalke skupine SheDivaz, ki so upodobile "manekenke, ki so v resnici prostitutke pod krinko, pa niti same ne vedo točno, kdaj so padle v to," vsebino pojasnjuje Omar, ki je želel s spotom poudariti dejstvo, da veliko moških še vedno obravnava ženske kot drugorazredne članice družbe, kot je zapisal na svoji Facebook strani.

Komentarjev 3
  • Oseba_ 13:12 02.marec 2012.

    prdi se mi

  • punca05 13:40 01.marec 2012.

    ogabno.....dejstvo je da se to dogaja...nekoga bo pa najbrž še spodbudilo. Ni treba nasilje še prikazovati

  • Veron 12:40 01.marec 2012.

    Če koga zanima, kako je potekalo snemanje video spota, si lahko ogleda na tej povezavi -> http://www.setupproduction.si/en/blog/2012-01-28/making-of-2-mute-loud