Magazin > Film & Glasba & TV
1939 ogledov

Omarju Naberju 'ukradli' jaguarja

omar naber
Omar Naber je izdal nov videospot!

Skladba Cesta in nebo je na svojo video preobleko čakala okroglih deset let. Besedilo je napisal basist iz skupine Tabu, Iztok Melanšek. Vse ostalo je nastalo izpod Omarjevih rok. Gre namreč za prvo pesem, ki jo je Omar uglasbil sam, in kot pravi, je nanjo neskončno ponosen. 
 
Spodobi se, da tako odlično skladbo pospremi enako kvaliteten videospot. Zato je snemalna ekipa k sodelovanju povabila priznane režiserje. Snemanje se je v treh dneh odvilo na devetih lokacijah po Sloveniji, vse od Ljubljane do Portoroža.

Dobro se vrača z dobrim

Omar je ustvarjalec - ko ne ustvarja glasbe, ustvarja dobro voljo. Hvaležnost ljudi in nasmehi na obrazih pa mu dajejo navdih in motivacijo za pisanje, igranje in snemanje.

Velikodušen in dobrosrčen pevec je do sedaj razveseljeval druge, v videospotu pa se zgodba obrne in sreča najde njega. Bogataš mu zaupa ključe svojega avtomobila. Namesto, da bi jeklenega lepotca premaknil na parkirišče hotela, Omar pokliče svoja prijatelja in ju povabi ne nepozabno vožnjo. Zabava se konča, ko ustavijo dekletu s pokvarjenim avtomobilom. A ta jih prelisiči ter pobegne z njihovim avtomobilom. Ker se dobro z dobrim vrača, se za Omarja zgodba seveda konča srečno.

Poleg privlačne in nagajive Ine Šunta so v spotu nastopili tudi člani Omarjeve glasbene zasedbe, Aleš Golja, Jaka Lipar in Tomaž Urgl, pa tudi druga glasbena imena, med njimi pevka Rebeka Bogataj. Ena pomembnejših vlog v spotu je pripadla Martinu Janežiču – Bucu, ki ga poznamo kot tolkalista pri Siddharti in bobnarja pri zasedbi Hamo & Tribute 2 Love. 


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.