Magazin > Film & Glasba & TV
50 ogledov

Ona in on in psihologija njunega odnosa

par Shutterstock
V kulturnem društvu Nova Akropola se ob 18. uri lahko udeležite predavanja o odnosih med moškim in žensko, ki zelo vplivajo na kakovost človekovega življenja, saj so posebni, večplastni, edinstveni in realni.

Odnosi med moškim in žensko so stanja duha, srca in uma ter človeka spremljajo celo življenje. So zagonetni, čudežni in nikakor enostavni, obenem pa so življenjski navdih, čeprav je to odvisno od posameznika.

Na predavanju ne boste razčlenjevali ljubezni in razpravljali o tem, kdaj je resnična in kdaj ne. Skupaj z drugimi boste poskušali podati nekaj "nasvetov", ki so posledica življenjskih izkušenj in bi lahko pomagali utrditi vaše odnose.

Dotaknili se boste težav, ki zavirajo odnose, in poskušali ugotoviti, kaj je tisto, kar jih gradi in kar pomaga reševati z njimi povezane težave. Med drugim se boste osredotočili na razliko med ljubeznijo in zaljubljenostjo, problem želje in strasti, egoizem in egocentrizem, najtežje preizkušnje v odnosu, kontrolo in negovanje čustev, problem rutine, komunikacijo v odnosu, vprašanje "sorodnih duš", način prestajanja krize in podobno.

Vstopnina za udeležbo vas bo stala štiri evre, za študente pa je vstop prost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.