Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Opravičilo za prizor v spodnjicah

Alice Eve Žurnal24 main
Igralka Alice Eve se je morala v nekem prizoru filma Zvezdne steze: V temo sleči do spodnjega perila, za kar se je scenarist že opravičil.

V novem filmu Zvezdih stez se ženski lik, ki ga igra Alice Eve, v nekem prizoru sleče do spodnjega perila, potem pa si nadene uniformo.

Očitno (začuda) pa se je oboževalcem zazdelo, da je bil omenjen prizor popolnoma odveč, tako da se je scenarist Damon Lindelof že posul s pepelom: "Morali bi narediti boljšo predstavitev komaj oblečene igralke," je zapisal na Twitterju in dodal, "da se je v obeh filmih Kirk slekel do spodnjic. / … / Kar hočem povedati, je, da vas razumem in prevzemam vso odgovornost in bom v prihodnje obzirnejši."

O omenjeni temi pa je spregovoril tudi za MTV. "Zakaj je Alice Eve v spodnjem perilu neutemeljeno in po nepotrebnem in zakaj v božjem imenu bi se v takšni situaciji slekla," je zapisal v elektronskem sporočilu. "Torej, za to obstaja zelo dober odgovor. Vendar vam ga ne povem. Ker... hmm... skrivnost?"

Kot je znano, je igralka za vlogo v filmu hujšala kar nekaj mesecev, pri tem pa jedla le špinačo. Škoda bi bilo, da njene izklesane postave ne bi videli...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.