Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Opravičilo zaradi kletvic

Preklinjanje je bilo dovoljeno le Tomu. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
MTV-jevim filmskim nagradam, ki so jih podeljevali preteklo nedeljo, niso vladali filmi, temveč kletvice. Zvezdniki so jih med prireditvijo izreklii prek sto, zato so se organizatorji odločili javno opravičiti.

"Podelitev MTV-filmskih nagrad je dogodek, ki poteka v živo in je znan po nespoštljivih šalah in zabavnem vzdušju. Zvezdniki so bolj sproščeni, zato tudi pogosteje preklinjajo," je pojasnil tiskovni predstavnik glasbene televizije in dodal, da so se trudili utišati večino kletvic, vseh pa jim žal ni uspelo.

 

"Ostale kletvice, ki jih nismo mogli utišati, bomo cenzurirali v prihajajočih posnetkih podelitve, ki bodo predvajani na televiziji. Iskreno se opravičujemo tistim, ki se jim je preklinjanje zdelo nespoštljivo."

 

V svoj zagovor so še povedali, da so za točo kletvic odgovorni zvezdniki sami, saj toliko preklinjanja ni bilo v scenariju. "Edini, ki bi moral ta večer preklinjati, je Tom Cruise. Vsi ostali so kletvice izrekli popolnoma spontano in po lastni želji."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.