Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Optimistični Zlatko zaključuje Orto fest

(Foto: Boštjan Tacol) Žurnal24 main
Na zadnji dan v aprilu se bo zgodil tudi zadnji koncert letošnjega Orto festa. S pozitivno energijo ga bodo v Orto baru zaključili Zlatko in Optimisti.Štart je ob 22. uri.

Zlatko, eden izmed najbolj priljubljenih domačih raparjev, je z zadnjim albumom Zlato ti daje sijaj, ne pa sreče, postal nepogrešljivi del slovenske glasbene scene. Album, peti po vrsti, je namreč prvi, ki je že od izida na lestvici najbolj prodajanih albumov, število njegovih koncertov pa se je še povečalo.

Njegova izpovedna besedila še vedno prinašajo pozitivna sporočila in svojstven pogled na aktualne probleme v družbi, vedno pa Zlatko išče lepe strani življenja, ki očitno na koncu same najdejo njega. Singli uspešno krožijo po radijskih valovih širom Slovenije, ki so skupaj z videospoti na samem vrhu glasbenih lestvic, med 16 skladbami, kolikor jih je na albumu, pa jih še kar nekaj čaka na predvajanje v etru.

Zlatko pa obiskovalce koncertov nagradi z izjemnim nastopom v živo, saj  kot eden redkih izvajalcev svojega žanra, na koncertih nastopa s svojim bendom Optimisti, odličnimi studijskimi glasbeniki, ki sledijo Zlatkovi improvizaciji in šovu na odru ter barvajo njegove rime.

Vstopnina je 12 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.