Magazin > Film & Glasba & TV
104 ogledov

Organizator: To je katastrofa!

Barbara Šerbec - Šerbi Nik Rovan
Jutrišnji koncert Upanje za Šerbi je odpovedan, ker so prodali zgolj 25 vstopnic.

Jutri bi se na Snežnem stadionu pod Pohorjem moral začeti koncert Upanje za Šerbi, namenjen legendarni agropopovki Barbari Šerbec, a je bil tik pred zdajci odpovedan.

“Koncert je bil odpovedan tudi zaradi slabega vremena, vendar pa je glavni razlog le 25 prodanih vstopnic,” za Žurnal pove idejni vodja in ena od organizatorjev koncerta Claudia Hercog.

“Kriv je Eventim”
“To je katastrofa!” je zgrožena Hercogova, ki dodaja, da se vsi glasbeniki sprašujejo, zakaj je bilo prodanih tako malo vstopnic. Po njenem mnenju je krivda za tako slabo prodajo predvsem na strani ponudnika vstopnic Eventim, ki na nobenem od prodajnih mest (Petrol, Kompas ...) ni s plakati ali čim drugim opozarjal na koncert, zanj pa niso vedeli niti prodajalci vstopnic.

Na koncertu bi morali nastopiti znani glasbeniki, radijci, televizijci in igralci, izkupiček od prodanih vstopnic pa bi šel izključno za Šerbi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.