Magazin > Film & Glasba & TV
37 ogledov

Planet TV: "Težko bi rekli, da so bila navodila nejasna"

Nina Osenar Miha Brajnik Planet TV
Po premiernem predvajanju novega šova Moj dragi zmore so se usule kritike, da je bilo eno od zastavljenih vprašanj nejasno. S Planet TV pojasnjujejo, da navodila niso bila nejasna.

Na strani na Facebooku Planet TV se je po šovu Moj dragi zmore sprožila debata, ali je bila ena od stav napačno razložena.

"V oddaji Moj dragi zmore imamo voditeljski par; vloga voditeljice Nine je, da dekletom zastavi vprašanje, in dekleta stavijo, vloga Mihe pa, da fantom natančneje razloži navodila naloge. Tako je bilo tudi pri prvem vprašanju, za katerega ste spraševali. Nina je zastavila vprašanje: 'Koliko imen od devetih kužkov si lahko vaš dragi zapomni v eni minuti?'. Miha pa je nato tekmovalcu natančneje obrazložil nalogo: '… in naloga vašega moškega ... je, da si v eni minuti poskuša zapomniti čim več njihovih imen in jih potem v minuti in pol ponovno nadeti …" je pojasnila vodja PR-službe na Planet TV Urša Čadež Kastelic. Ponetek lahko vidite TUKAJ.

Pozneje so svoj odgovor dopolnili. "Najprej je Nina Osenar dekleta vprašala: Koliko imen od devetih kužkov si lahko vaš dragi zapomni v eni minuti?, nato je Miha nadaljeval (prišel je do mize s kužkom): No, tukaj v bližnji soseščini imamo osem njegovih bratov in sester, ki so že dovolj stari, da se odzivajo na svoja imena, ki upam, da jim kar pristajajo … in naloga vašega moškega … je, da si v eni minuti poizkušajo zapomniti čim več njihovih imen in jih potem v minuti in pol ponovno nadeti … Ko sta Nina in Miha to povedala, so dekleta šele stavila. Torej bi težko rekli, da so navodila bila nejasna – Miha je dekletom razložil, da si v eni minuti poizkušajo zapomniti čim več njihovih imen in jih potem v minuti in pol ponovno nadeti, nato so šele dekleta stavila."

"Tudi men tisto s kužki ni bilo jasno ..."

"Nejasna pravila pri kužkih ... blo je rečeno, da si bo mogu zapomnat imena kužkov, ne pa prepoznat 9 istih psov!" ; "Oddaja je bila super, motilo me je edino to, da pri imenih niso bila podana prava navodila oz. razlaga, saj zapomni si 9 pasjih imen ali zapomni si psa z imenom ni niti malo enako." ; "Tudi men tisto s kužki ni bilo jasno ... sem misla, da si bo mogu zapomnit 9 imen in je to to ... pol pa šok ... in skor dvomim, da so njim pravila bila čiiiiisto kristalno jasna ... no, sicer pa nima veze ...“

To je le nekaj komentarjev tistih, ki so menili, da je bilo vprašanje nejasno in so sklepali, da bo moral kandidat imena le ponoviti in ne prepoznati psov.

Videti je bilo, da stave ni dobro razumela niti kandidatka. Ko se je stava začela in je Ninin sovoditelj njenemu partnerju razložil, kakšna je njegova naloga, ji je namreč nasmešek hitro izginil z obraza. Po končani nalogi pa je par hitro izginil iz studia, saj sta izpadla iz boja za 10 tisoč evrov.

Komentarjev 8
  • jožateboža 10:43 09.april 2013.

    Ja je že tako, je življenjskega pomena, da si nekdo zapomni psa po imenu!Zakaj se ne igrajo raje spomina, bi bila navodila sprve jasna tako voditeljem kot kandidatom :)

  • jožateboža 10:40 09.april 2013.

    Ja bo že tako, je življenjskega pomena, da si nekdo zapomni psa po imenu!Zakaj pa se ne igrajo spomina, bi bilo lažje za kandidate in voditelje, ker bi navodila bilavsem jasna sprve :)

  • Oseba_ 13:30 08.april 2013.

    a dejansko kdo gleda to babo al kaj no ?