Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Oskarja bo dobil, ko si ga ne bo zaslužil

Robert ne verjame v filmske nagrade. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Robert Downey Jr. pravi, da bo oskarja osvojil takrat, ko si ga ne bo zaslužil. Zvezdnik je namreč prepričan, da tovrstne nagrade niso podeljene zaradi talenta, temveč, ko je "čas pravi".

V nedavnem intervjuju je igralec Robert Downey Jr. spregovoril o filmskih nagradah in njihovem pomenu. Zvezdnik, ki se mu je izognilo že marsikatero priznanje, pravi, da prestižne filmske nagrade niso podeljene zaradi talenta, temveč takrat, ko napoči pravi čas za to.

 

"Oskarja bom verjetno osvojil takrat, ko si ga bo nekdo drug zaslužil bolj kot jaz. Zakaj? Zato, ker bo napočil moj čas, tako to gre v tem poslu," je povedal 45-letni zvezdnik in hkrati dodal, da mu nagrade kljub vsemu ne pomenijo kaj dosti.

 

"Želim pojasniti ljudem, da ne čutim nobene čustvene bolečine, če ne osvojim določene nagrade. Resnično mi ni mar." Za konec je še dejal, da ni vedno razmišljal tako, zdaj pa se zaveda, da je stalna misel na nagrade in priznanja vredno pomilovanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.